Máte rádi studenou vodu? Na jezeře Most se chystá setkání otužilců!
Domovem otužilců v Mostě je jezero Matylda. Foto: FB Otužilci Most
Co se chystá

Most - Snad žádný rybník, jezero či řeka dnes neodolají otužileckým nadšencům – amatérům. Nastal boom otužilectví. Otužilci Most chtějí pozvat nejen amatéry, ale i profesionální zimní plavce na jezero Most k prvnímu ročníku setkání otužilců.

Akce se, pokud to hygienická nařízení dovolí, uskuteční dne 24. ledna 2021 v odpoledních hodinách. Harmonogram akce najdete na stránkách facebooku Otužilci Most.

„Zájemci si mohou zaplavat trasy od 100 metro do 750 metrů, nebo si jenom udělat dobře ponořením se do jezerní vody,“ říká za organizátory Tomáš Babouček. K atraktivnosti akce pořadatelé ocení každého plavce Pamětním listem a nejmladší a nejstarší účastník – plavec obdrží dárkový koš. Ostatní plavci se mohou zúčastnit bohaté tomboly.

Pro všechny aktivní účastníky je připraveno zázemí – párty stan na převlečení.

Akce bude uskutečněna v součinnosti se Statutárním městem Most, Městskou policií v Mostě, Palivovým kombinátem Ústí a Střediskem volného času Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru