Našlapaná sobota i neděle v Mostě! Na kterou akci půjdete? Za hudbou či sportem?
Loňský noční běh Mostem. Foto: archiv: Oldřich Hájek
Co se chystá

Most - Velké sportovní i zajímavé hudební akce se konají v sobotu večer a v neděli v Mostě. Přinášíme jejich přehled.

Night Run

14. 8. 2021 16:00, centrum města

Zážitkový noční běh

  • Sedmý ročník sportovní akce bude startovat tuto sobotu opět z 1. náměstí.
  • NN NIGHT RUN 10 km hlavní závod - 2 okruhy 5 km/ AVON BĚH za zdravá prsa 5 km - 1 okruh/ DĚTSKÉ ZÁVODY 211 KIDS CUP - 1 – 4 okruhy okolo náměstí/ FAMILY RUN - nezávodní rodinný běh 2 km
  • Registrace a startovné: Registrace online byla možná do úterý 10. srpna 2021. Další možnost registrace bude možná přímo v den konání akce.

Hudba na jezeře

14. 8. 2021 16:00 - 24:00, jezero Most

Letní večer s příjemnou hudbou

  • Na léto si pro Vás statutární město Most připravilo novinku. Do konce prázdnin si můžete přijít k jezeru Most užít skvělý večer plný zábavy. U hojně navštěvované vodní plochy tak můžete se svými přáteli opravdu protančit celou noc. O hudbu se tentokrát postarají DJ Topic & Viiito. Občerstvení si budete moci zakoupit u stánků, které zde jsou již v provozu. Tak už si jen nezapomenout dobrou náladu a vyrazit na party k jezeru.
  • Vstupné: zdarma

CSG Triatlon Most

15. 8. 2021 7:00 - 18:00, areál Matylda

Sportovní výkonnostní událost

  • Sportovci mohou jásat, protože tuto neděli se v Mostě odehraje další triatlon. Těšit se opět můžete na den plný sportovních výkonů ve společnosti ostatních závodníků. Pro účastníky je připravena trasa, na které musejí zdolat plaváním 1,9 km, 90 km na kole a běžet 21,1 km. Na závody začíná prezentace účastníků od 7:00 hodin a start samotného závodu je v 10:00 hodin. Závodit mohou jak jednotlivci, tak štafety v týmech, které ale musejí být tříčlenné.

Benedikt Music Open

15. 8. 2021 14:00 - 22:00, areál Benedikt

Minifestival s nabitým programem

  • Statutární město Most si pro Vás přichystalo mini hudební festival s názvem Benedikt Music Open. Představí se zde spousta skvělých muzikantů a tak si určitě užijete krásný večer. Hlavní hvězdou festivalu je slovenská skupina Horkýže Slíže, která celou hudební akci zakončí. Během akce bude samozřejmě k dispozici občerstvení. Počet účastníků je omezen na 5 tisíc.
  • Vstupné: 250 Kč
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru