Lidé se rozloučí se starým parkem Střed. Po Moštobraní začne jeho přeměna
Park Střed v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Most - Most se těsně před zahájením stavebních prací chystá na poslední velkou akci v parku Střed. V sobotu 2. října bude celý den věnován rodinné zábavě. Děti si užijí tvořivé dílny, divadélko i pohybové aktivity. Pro dospělé je připraveno dobré jídlo a pro všechny pak mošt od místních farmářů. Akci pořádá Nadace Proměny Karla Komárka ve spolupráci s městem Most.

„Mostecké Moštobraní vnímáme jako symbolické rozloučení se starým parkem. Jedná se o poslední akci před zahájením stavebních prací v parku Střed. Těšíme se, že zhruba za rok se začne psát jeho nový příběh a jsme hrdí, že naše nadace může být po celou dobu u toho,“ uvedla pro Mostecké listy Petra Lepková Melingerová, ředitelka Nadace Proměny Karla Komárka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru