Pochod s Krampusy v Korozlukách má pomoci mamince s nemocnou dcerou
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Korozluky - V Korozlukách na Mostecku se 29. ledna od 16 hodin bude konat Pochod s krampusy, jehož cílem je ve sbírce podpořit Verunku a její maminku. Přišly o auto a potřebují jiné.

"Pojďme společnými silami pomoct Verunce a její mamince, které nejsou v jednoduché situaci, kdy Verunka nemůže jezdit za svými lékaři, jelikož jejich auto bylo nabořeno tak, že je na odpis. Sbírka je organizována za účelem podpory ke koupi auta. Pochod se půjde ze Sedlece - Korozluky, končí se u hospody, kde bude táborák, možnost si zamluvit buřty na hospodě, dále pivo, limo, svařák atd." zvou k účasti organizátoři.

Focení s Krampusy, proběhne u hospody, kde se s Krampusy i pobavíte. Na projektu spolupracují Krampus-Ďablové ze severu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru