PŘEHLED: Co se děje v Mostě a okolí tento týden. Jděte zdarma do muzea, seznamte se s městskou policií
Zámecká zahrada v Korozlukách v neděli ožije. Foto: archiv
Co se chystá

Most – Řada akcí se koná v Mostě a blízkém okolí do konce tohoto týdne. Vybrali jsme pro vás ty, na které se neplatí vstupné, nebo jen nízká částka. Kam se vydáte?

Muzejní noc

18. 5. 2022, Oblastní muzeum a galerie v Mostě

  • Oblastní muzeum a galerie v Mostě, příspěvková organizace se zapojili do celorepublikové akce Muzejní noc 2022. A to tím, že dne 18. 5. 2022 můžete v klasických otevíracích hodinách navštívit muzeum a galerii zdarma.
  • Vstup: neplatí se

Dendrologická vycházka

19. 5. 2022 16:00, centrum Litvínova

  • Dendrologická vycházka věnovaná pěstovaným i planě rostoucím dřevinám v centru města Litvínov. Sraz účastníků je v 16:00 na Masarykově náměstí před kostelem sv. Michaela archanděla odkaz na mapu. Akce potrvá asi 2–3 hodiny. Vede Vít Joza (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Oblíbené sobotní trhy

21. 5. 2022 6:00 - 10:00, Radniční park

  • Pokud si o víkendu přivstanete, budete si moci na trhu zakoupit čerstvé ovoce a zeleninu od místních prodejců. A pro radost všech dam budou v nabídce i květiny, bylinky či sazenice. Veškerý sortiment se bude odvíjet dle daného období.
  • Vstup: neplatí se

Degustační akce

21. 5. 2022 8:00 - 18:00, Most - Chrámce

  • České vinařství Chrámce pořádá Den otevřených dveří. Okoštovat můžete více jak 50 vín různých ročníků. Těšit se můžete například na košer vína, oranžová vína či třemi medailemi oceněné Rulandské modré, ročník 2018 NEŠAMA, výběr z hroznů a další.
  • Vstup: neplatí se

Jarmark

21. 5. 2022 10:00 - 17:00, Most - Javorová ulice

  • Jarmark pro vás připravili v obchůdku s bylinkami Pomoc z přírody a v kavárně s dětským koutkem Majlisa. Odehrávat se bude na prostranství před nimi a nabídne na 40 různých prodejců. Součástí bude i tzv. SWAP neboli výměnný obchod.
  • Vstup: neplatí se

Den pro celou rodinu s MP Most

22. 5. 2022 13:00 - 16:00, Dětské dopravní hřiště v Mostě

  • Městská policie Most si pro Vás připravila ukázky činností bezpečnostních složek, hry a soutěže pro děti, foto koutek či taneční vystoupení. Akce se odehrává na Dětském dopravním hřišti AMK SHD Most, které naleznete v ulici Zdeňka Fibicha.
  • Vstup: neplatí se

Hudební minifestival

22. 5. 2022 15:00, Radniční park

  • V 15:00 vystoupí Nina Rosa, slovenská houslistka a zpěvačka. Doprovodí ji špičkový akordeonista Michal Mihok a neméně výborný kytarista Tony Dlapa. V 16:00 vystoupí žáci ZUŠ F. L. Gassmanna v Mostě. V 17:00 hodin Tribubu - kvartet hudebníků ze Španělska, Anglie, Pobřeží Slonoviny a Německa.

Živá zahrada

22. 5. 2022 od 10 do 17 hodin, zámek Korozluky

  • Pohádková neděle plná loutkových divadel, tvorby a zábavy. Výtvarné dílny, ukázka tanců, stánkový prodej, historické pouťové atrakce a hry pro děti.
  • Vstupné: děti 60 Kč, dospělí 80 Kč
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru