Oslavte svátek dětí netradičně. U mosteckého muzea bude Dětský den s lamami
Foto zdroj: Alpakarna.com
Co se chystá

Most - Ve čtvrtek 2. června odpoledne se bude konat druhý ročník Dětského dne s lamami u mosteckého muzea. A bude ještě lepší, než ten loňský.

„Každý malý návštěvník dostane hrací kartu, se kterou musí absolvovat 10 úkolů, ty jsou rozděleny na verzi pro mladší a starší děti. Po splnění všech úkolů následuje procházka s lamami,“ popisuje novinky Alena Průšová. Během procházky si děti mohou lamy pohladit, nakrmit a vyfotit se v profesionální fotokoutku.

Na letošním dětském dnu se také představí o jednu lamu víc - do stádečka Alpakárny v únoru přibyl dvoubarevný Roger. Organizátoři nachystali i více stánků s občerstvením nebo suvenýry pro lamí fanoušky. Připravena bude i pikniková zóna.

Akce startuje v 15 hodin a vstupenky jsou v prodeji pouze on-line. „Na místě budou také k dispozici, ale za vyšší cenu. Ve čtvrtek očekáváme krásné počasí, takže si užijeme krásné odpoledne.“ Vstupenky zakoupíte ZDE. Více informací o akci se dozvíte na facebooku události.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru