PŘEHLED: Historickým vlakem do hor nebo na indiánské války. Co dělat v okolí do konce týdne
Do hor můžete vyjet historickým vláčkem.
Co se chystá

Mostecko - Co dělat do konce týden na Mostecku a v okolí? Přinášíme několik tipů, kam si můžete naplánovat výlet za zábavou.

Výpěstkové trhy

9. 7. 2022 6:00 - 10:00, Radniční park

  • Statutární město Most Vás zve na pravidelné Výpěstkové trhy, jež se u řady místních staly velmi oblíbenými. Trhy se konají každou sobotu od brzkých ranních 6:00 do 10:00 hodin. Pokud si tedy přivstanete, budete si zde moci zakoupit čerstvé ovoce a zeleninu od místních prodejců. A pro radost všech dam budou v nabídce i květiny, bylinky či sazenice. Veškerý sortiment se bude odvíjet dle daného období.
  • Vstupné: zdarma

Bourbon Acoustic & Kapela co hledá jméno

9. 7. 2022 17:00, hrad Hněvín

  • Na hradě Hněvín proběhne v sobotu další z řady letních koncertů pod širým nebem. Tentokrát si můžete přijít poslechnout mosteckou kapelu Bourbon Acoustic, a to od 19:00 hodin. Jako předkapela zahraje již od 17:00 hodin Kapela co hledá jméno. Přijďte si poslechnout skvělou hudbu a užít si krásný večer v netradičním prostředí romantického hradu.
  • Vstupné: v předprodeji 100 Kč, na místě 150 Kč, děti zdarma

Mistrovství ČR mladších žákyň 2022

5. - 10. 7. 2022 10:00, Tenisový klub Most

  • Pokud máte rádi tenis, tak si určitě nesmíte nechat ujít letošní Mistrovství ČR mladších žákyň, které se bude v Mostě odehrávat od úterý 58. do neděle 10. července 2022. Přijďte se v tyto dny podívat na tenisové kurty v areálu Pod Koňským vrchem a podpořte tak mladé tenisové naděje. Šampionátu se zde zúčastní celkem 48 hráček z celé republiky. O napínavé turnaje tak rozhodně nebude nouze.
  • Vstupné: zdarma

Historickým cyklovlakem do Krušných hor

9. 7. 2022 9:08, Chomutov

  • Vydejte se v létě na výlet historickým cyklovlakem z nádraží v Chomutově až do Vejprt. Jízdenky se prodávají ve vlaku, není tedy možné si jízdenku zakoupit předem a ani vytvořit rezervaci míst k sezení. Za kola, koloběžky či kočárky se nepřiplácí.
  • Více info k jízdnímu řádu zde.
  • Vstupené: základní 50 Kč, snížené 30 Kč

Poslední indiánské války

9. 7. 2022 10:00, Březno u Chomutova

  • Oblíbená akce pro malé i velké je po roce opět tady. Přeneste se do dob indiánů a westernu v Březně u Chomutova. Těšit se můžete na skvělou rekonstrukci historických událostí. Akce začíná v 10:00 a končí ve 21:00 hodin.
  • Vstupné: jednotné 100 Kč

Nafukovací den

9. 7. 2022 12:30, jezero Chmelař Úštěk

  • Skvělá letní akce pro rodiny s dětmi. Přijďte si užít horký letní den na jezero Chmelař. Připraveny zde budou různé vodní nafukovací atrakce. Těšit se můžete na animační programy pro děti, jízdu na koních, živou hudbu, dětskou diskotéku a ohnivou show.
  • Vstupené: jednotné 80 Kč
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru