Zátopek nebo Lavi v Radničním parku! V Mostě bude letní kino, nabídne celkem osm filmů
Václav Neužil a Martha Issová ve filmu Zátopek. Foto zdroj: Kino Kosmos Most
Co se chystá

Most - Město Most vás zve na další ročník promítání Letního kina. Ve čtyřech promítacích dnech uvidíte celkem osm filmů.

Jak město informovalo již dříve, letní amfiteátr na Benediktu se opravuje, proto se letos bude promítat v Radničním parku v centru města, mezi magistrátem a hotelem Cascade. Vstup je zdarma.

Zahajuje se v pátek 15. července vpodvečer. Od 18 hodin bude k vidění pohádka Myši patří do nebe. Na ni od 20 hodin naváže celorodinný film Gump – pes, který naučil lidi žít. Letní kino vás znovu pozve k návštěvě v polovině prázdnin, 29. července, a dále pak dvakrát v srpnu, 12. a 26. srpna.

Uvidíte i úspěšný český film Zátopek (29. července od 20 hodin) režiséra Davida Ondříčka v titulní roli s Václavem Neužilem (Emil) a Marthou Issovou v roli Dany Zátopkové. Na programu je například také Vyšehrad: Fylm (12. srpna od 20 hodin) s Jakubem Štáfkem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru