Teplárna Komořany zve do míst, kam se nikdo z veřejnosti ještě nepodíval
Foto: United Energy
Co se chystá

Most – Před čtyřmi roky byl o den otevřených dveří v komořanské teplárně takový zájem, že se jej společnost letos rozhodla zopakovat. Navíc si pro nadšence připravila třešničku na dortu - ukáže jim něco, co dosud kromě vybraných zaměstnanců nikdo nespatřil. 

 

Exkurze, která se v předchozích letech setkala se zájmem malých i velkých, se uskuteční 13. července od 9:30 a je zcela zdarma. „Exkurze provozem bude tentokrát obohacena o prohlídku historického místa v areálu teplárny, které dosud žádný návštěvník nenavštívil. Opravdoví fandové technologií pak mohou pokračovat prohlídkou výměníkové stanice a kolektoru v Mostě," láká návštěvníky mluvčí společnosti Miloslava Kučerová.

Pro ty, kteří se nemají jak do Komořan na daný čas dopravit, bude připravený autobus, vypravený z Litvínova. Bus bude pokračovat do Mostu a dále do Komořan. Po exkurzi v komořanské teplárně, odveze návštěvníky zpět do Mostu na Tř. Budovatelů, kde bude zároveň konečná zastávka.

DOD teplárna

Harmonogram dopravy (bus bude označen „Den otevřených dveří v TKY“)

8:50 – Litvínov, autobusová zastávka naproti nádraží
9:15 – Most, parkoviště u zimního stadionu
9:25 – Teplárna Komořany
cca 12:00 – odjezd zpět do Mostu, tř. Budovatelů, u Ubytovacího domu Viktor. Zájemci pak pokračují prohlídkou výměníku a kolektoru, ostatní vyrazí po vlastní ose.

Prohlídky teplárenského provozu se mohou zúčastnit také rodiče s dětmi školního věku. Počet účastníků je omezený, a tak je třeba s přihláškou neotálet a přihlásit se, v případě zájmu, co nejdříve. Přihlášky je možné podat nejpozději do 7. 7. 2023 na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru