Do Jiřetína přijede rocková Extáze z Karlových Varů
V pátek bude na koupališti koncert rockové kapely Extáze. Foto: archiv pořadatele
Co se chystá

Horní Jiřetín – Počasí sice aktuálně moc neláká návštěvníky na koupaliště, v Horním Jiřetíně se na toto místo ale návštěvníci nechodí jen osvěžit. Už zítra na ně opět čeká zábava v podobě koncertu a se vstupem zdarma.

Tentokrát se publiku představí kapela Extáze z Karlových Varů, která si pro posluchače připravila rockové pecky. Zpěvákem kapely je Peters MAX (Immeenreuth – Německo), dalším zpěvákem je Radek Štoček, který hraje také na kytaru (Ostrov u KV), Ivan Šmejkal doprovází kapelu na baskytaru a i on se chopí mikrofonu jako zpěvák (Velichov). Součástí kapely je také domácí Marian Smítka, kterého najdete u kláves (Horní Jiřetín). Za bicími sedí Václav Vejvoda (Karlovy Vary).

„O orosenou jedenáctku a něco dobrého k občerstvení se postará Miroslav Smolák. Děti už vědí, že se vyřádí na dětském hřišti. Začátek koncertu je naplánován v 19:30. Přijďte si užít páteční večer," láká návštěvníky Marián Smítka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru