Zabrušanská Neckyáda se letos koná už po desáté
Foto: Ze zabrušanské Neckyády v roce 2020.
Co se chystá

Zabrušany – Poslední srpnovou sobotu, 26. srpna, se v Zabrušanech uskuteční už 10. ročník Neckyády aneb Plav na čemkoliv. Akce, kterou organizátoři zahájí v půl jedné odpoledne, se koná tradičně u rybníka Heřman. Pro návštěvníky budou zajištěné stánky s občerstveném a pro děti skákací hrad, řada soutěží a moře pěny.


Programem provede DJ Fany a začne výstřelem z děla ve 13.30, který odstartuje závod plavidel. Vyhodnocení umístění jednotlivých posádek se závodníci dozví ve 14 hodin. Připravené je vystoupení mažoretek, kapely Michal Tučný revival Plzeň a Děda Mládek Illegal Band. Pro dospělé organizátoři přichystali zábavné soutěže, tombolu a akci zakončí půl hodiny před 23. hodinou ohňostroj.

2408akce1

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru