První pracovní a školní den? Nevadí, týden uteče rychle a je tu Mostecká slavnost
Před pódii bylo narváno i loni. Chystáte se i letos ke kostelu? Foto: redakce
Co se chystá

Most – Předpověď počasí slibuje nádherné babí léto na celý týden. V pátek a sobotu, kdy se koná další ročník dvoudenní Mostecké slavnosti budou panovat vyloženě letní teploty. V areálu Děkanského kostela tento týden vyrostou tři pódia, na nichž účinkující zajistí nepřetržitou zábavu. Organizátoři slibují dvakrát tolik hudebních vystoupení.

 Páteční program odstartuje v 15 hodin koncertem Vojty Nedvěda s kapelou Tie Break, chybět pak nebude například Vypsaná fixa, Harlej a hlavní hvězdou pátečního večera bude vystoupení Davida Kollera.

Sobotní program zahájí ve 13 hodin tradiční modro bílý průvod z centra města do areálu festivalu, kde jsou opět připraveny koncerty na třech pódiích až do nočních hodin. Posledním vystupujícím bude zpěvačka Ewa Farna, která své vystoupení odstartuje ve 23 hodin. 

program mostecké slavnosti

V areálu slavností je vyhrazen prostor pro stanové městečko, úschovna pro kola a koloběžky, sportovní zóna, kolotoče nejen pro děti, své atrakce přiveze i oblíbený Bagrpark, směrem k jezeru zamíří ti, kteří se budou chtít proletět vrtulníkem. 

Na akci je po celou dobu jejího konání vstup zdarma.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru