Oblíbená módní show Móda a hvězdy letos slaví jubileum. Diváci se rozhodně mají na co těšit
Móda a hvězdy. Foto: archiv
Co se chystá

Most – Dne 15. října se uskuteční další, letos již 10., tedy jubilejní ročník charitativní módní přehlídky Móda a hvězdy. Odstartuje v 18 hodin v Městském divadle v Mostě.

I v letošním roce se mají diváci na co těšit. „V letošním roce jsme pro diváky připravili kromě tradičních přehlídek i několik překvapení, abychom společně oslavili 10.ročník,“ láká Petra Vyoralová, majitelka Svatebního salonu Delta Most, organizátorka akce.

Co se nemění je tradiční moderátorská dvojice David Gránský a Karel Kašák. Kromě známých modelek a modelů se opět představí i děti z Klokánku a Dětský domov Vysoká Pec.

Móda a hvězdy bude opět pomáhat tam, kde je to potřeba, výtěžek akce pomůže Dětskému domovu Vysoká Pec, dále Klokánku v Teplicích a Nadačnímu fondu Veroniky Kašákové, I díky podpoře velkých firem z regionu, a také díky jednotlivcům, kteří si Módu a hvězdy oblíbili.

Vstupenky zakoupíte na pokladně Městského divadla v Mostě nebo online za 300 korun.

e deniky 140

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru