Ilustrační snímek.
Co se chystá

Litvínov - Město Litvínov společně se Svazkem obcí v regionu Krušných hor a partnerský spolek Litvínov přichystalo na sobotu 28. října na akci Oslava sklizně a řemesel. Akce bude zároveň i připomínkou 30. výročí partnerství měst Litvínova německého Olbernhau.

Na náměstí Míru se můžete v době od 10 do 17 hodin těšit na FOOD festival, co nabídne  tradiční i netradiční gastronomii. Zároveň zde bude probíhat i farmářský trh s ochutnávkou regionálních potravin. 

Na nádvoří zámku Valdštejnů se těšte na módní přehlídku Krajky. Uskuteční se v 11 a 16 hodin. V 17.30 hodin návštěvníky akce pozdraví starostové partnerský měst Musikkorps der stadt Olbernhau a bude nachystán koncert. 

Po celý den bude na zámku Vladštejnů probíhat Jarmáreček, vstupné 40 korun. Nabídne Dny krušnohorské krajky, výstavu krajky i předvádění paličkování a také výstavu Přehlídka nápadů, zručnosti, řemesel a vtipu. Děti se budou moct zúčastnit dílniček a vydlabat si dýni či si vyrobit podzimní papírovou dekoraci. 

V zámeckém parku bude probíhat od 10 do 17 hodin Herní park nesoutěžními stanovišti pro děti, od 10 do 15 hodin budou jízdy na koních a program Jezdeckého klubu Splněný sen Most.

V 18 hodin trubači zatroubí z oken zámku slavnostní fanfáry. A od 18.15 hodin se můžete vydat na lampionový průvod zámeckým parkem za hudebního doprovodu Marching band ZUŠ Litvínov pod vedením V. Fausta a Musikkorps der stadt Olbernhau.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru