Arakain oslavili 40 let na hudební scéně. Foto: FCB Arakain/Val Bujnošková
Co se chystá

Litvínov – Koncertní šňůra v Attic klubu se tento podzim naplno rozvinula. Po Doctoru Victorovi a kapele Vokobere do Litvínova přivezla své jubilejní tour také mladá hvězda českého roku Jamaron. Teď už se fanoušci mohou těšit na další českou stálici, a to kapelu Arakain. 

 
Metalová legenda Arakain na jaře oslavila neuvěřitelných 40 let na české hudební scéně vyprodaným velkolepým koncertem v pražské O2 universu. Z této největší show v úctyhodné historii kapely byl pořizován bohatý videozáznam, který kapela představí právě na podzim letošního roku. A při této příležitosti Arakain vyrazí i na klubové turné, v jehož kalendáři nechybí ani Litvínov. Koncert se koná už příští pátek 10. listopadu! Klub se otevírá v 19 hod., koncert začíná ve 20 hod.

Předprodej na portálu ticketstream.cz a v Litvínově květinka JaGa za zvýhodněnou cenu.

 

Hned další víkend měl patřit Janku Ledeckému, leč do koncertní termínovky zasáhla závodní sezóna jeho dcery, úspěšné olympioničky, Ester Ledecké. „Ester pojede slalom Zermattu a Janek chce být u toho, proto jsme začali hledat náhradní termín," vysvětlil Zdeněk Staněk. Koncert zpěváka hitů Proklínám, či Na ptáky jsme krátký tak vystoupí v Litvínově v sobotu 2. března.

Přestože se v daný týden tedy koncert Janka Ledeckého nekoná, příznivci hudby stejně naprázdno nevyjdou. Ve čtvrtek totiž do klubu dorazí Poutníci, jejichž hostem bude kapela Zlej sen. Nenechte si ujít koncert, kde zazní písně, které si tak rádi zazpíváte u táboráků. Koncert začíná v 19 hodin, klub se otevře o hodinu dříve.

Poutníci vydali za dobu svojí činnosti 16 CD nebo LP, poslední nosič si kapela produkovala sama, vyšel na jaře 2020 a jmenuje se „Stíny na střechách“, ze které je například i píseň Málo.

 

Poslední listopadovou sobotu svou show rozjede kapela Poletíme? Do Litvínova se vrací po pěti letech, tentokrát s koncertem k oslavě 15 let působení na české hudební scéně. Koncert tak bude složen z nejzásadnějších hitů souboru. Kapela umí odlehčenou formou vyprávět o složitých a smutných věcech tak, že jejich koncerty dýchají barevnou náladou, svižnou rytmikou a tanečními kreacemi publika. Diváci se budou smát, výskat, tančit nebo přeběhne jim mráz po zádech, když v písni pojmenují jejich problém. Vtipné, poetické a přímočaré texty jsou totiž devízou kapely.

 

První prosincovou sobotu pak rozvíří v klubu Gaia Mesiah, která 15. září vydala nový singl NeNe a právě rozjela podzimní klubové turné. 

Už jste přišli této novince na chuť? V Atticu během koncert si můžete vychutnat další nejnovější hity tohoto tuzemského rockového zjevení. Koncert, který se koná v sobotu 2. prosince, startuje ve 20 hodin, předskokanem je čistě dámská heavy rocková skupina The Agony.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru