Zdroj: Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice - Obchodní centrum Olympia Teplice vás zve v pátek 17. listopadu ojedinělou vánoční show Paní Zima přichází.

Páteční podvečer plný světelných efektů, akrobatů a rytířů začíná v 17:00 hodin venku před nákupním centrem. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma.

„Astronomická zima přichází sice 22. listopadu, ovšem naše pohádková Paní Zima se svojí družinou přijede o 5 dní dříve a nebude chybět ani svatý Martin na bílém koni. Věříme, že se všichni společně naladíme na přicházející vánoční svátky a tajemná atmosféra nám vydrží až do adventu.“

Součástí originální rodinné show bude také rozsvícení vánočního stromu, který letos měří neskutečných 12 metrů. Obchodní centru si pro své návštěvníky připravilo letos zbrusu novou vánoční dekoraci. 

Nebude chybět ochutnávka nejlepších langošů v Teplicích, trdlo, svařák a další dobroty.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru