Rocky, Rubble, Vaše kamarádka Alice, Marshall a Skye přijedou do restaurace Pohádka. Foto: Romana Paulusová
Co se chystá

Most – Každý jsme se jako dítě chtěli setkat se svým hrdinou z pohádek. Je to mnohem těžší, než s hercem či zpěvákem. Naštěstí dnes už i kreslené postavičky umí potěšit své fanoušky na živo. Do Mostu přijede celá Tlapková patrola. Ano, hádáte dobře – hrdiny jsou štěňata, která si umí poradit v každé situaci. Že tuhle pohádku neznáte? Tak si určitě vzpomenete na Birlibána. Za ním se můžete vydat na Zmrzlinový dýchánek.

Pokud ještě nemáte plány na neděli a potřebujete zabavit děti, můžete s nimi vyrazit do Mostu na pohádkové programy. První se koná v restauraci s příznačným názvem Pohádka. Právě tam přijede Tlapková patrola – nesmí chybět Marshall, Skye, Rubble ani Rocky. A s nimi dorazí i Vaše kamarádka Alice. „Děti budou tančit, dovádět, soutěžit o sladkosti. Mohou přijít v maskách," popisuje program Romana Paulusová.

Součástí bude i focení s maskoty, aby měly děti památku na setkání se svými hrdiny. Program se v neděli 21. ledna koná hned dvakrát, aby se v prostoru restaurace děti nemačkaly. Nejprve od 14 hodin a pak od 16 hodin. „Nezapomínáme ale ani na rodiče, hodinový oddych si mohou užít u kávičky s přáteli," dodává Paulusová. Vstupenky pro děti seženete v předprodeji přímo v restauraci (160 Kč), nebo je možné zakoupení přímo v den akce (200 Kč).

Někteří rodiče či prarodiče možná Tlapkovou patrolu neznají, zato si určitě vzpomenou, kdo je Birlibán. Malý kluk z pohádkové knihy od Eduarda Petišky. Pamatujete si určitě, že není příliš poslušný, ale rozhodně není zlý a při svých dobrodružstvích získává nové kamarády. Tak přesně tyhle krásné příběhy si můžete poslechnout taktéž v neděli v Kavárně V Duchu. Předčítat je bude od 15 hodin herec Pavel Zikmund. Připomínáme, že kniha poprvé vyšla v roce 1959.

Určitě si každý jako dítě přál zavítat stejně jako Birlibán do Bonbónovic. V kavárně po předčítání bude následovat cukrlátková dílna. Od 16 hodin bude vyprávět svůj příběh zmrzlinová víla ze Středohoří Lucie Kudibalová. Ochutnávku její věhlasné zmrzliny nesmíte vynechat. Abyste pak všechno to sladké pěkně spálili, následuje od 17 hodin zmrzlinová tančírna.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru