Děti se na výletě svezou lanovkou na Větruši. Foto: Dopravní podnik města Ústí nad Labem
Co se chystá

Litvínov – Školáci a studenti mají v pátek 2. února pololetní prázdniny – zasloužené volno po půlročním snažení. Jenže ne všichni rodiče si mohou vzít dovolenou, aby si s dětmi užili volný čas. Proto litvínovské Středisko volného času připravilo na pátek pro děti bohatý program.

Pořadatelé hlásí, že stále ještě zbývají volná místa. „Akce je určena dětem od 7 do 12 let a program je opravdu bohatý. Vyrazíme nejprve do Ústí nad Labem, kde se vyřádíme v Jump aréně, po takovém výkonu si děti zaslouží odměnu v podobě obědu v McDonald´s. Po obědě se svezeme lanovkou na Větruši, kde si užijeme zábavu v bludišti," popsala program vedoucí Monika Merhautová.

Co s sebou děti potřebují? Svačinu, pití, sportovní oblečení a protiskluzové ponožky. „Ty lze za 120 korun koupit i na místě," dodala Monika Merhautová. Výlet je celodenní, děti mají sraz v půl osmé s vedoucími na nádraží v Litvínově. Na stejné místo se vrátí těsně po čtvrté odpoledne. „Na akci je potřeba se předem přihlásit," dodala lektorka. Veškeré informaci a přihlašovací formulář najdete ZDE

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru