Ilustrační foto
Co se chystá

Přemýšlíte, jak aktivně prožít víkend? Tady máte několik tipů:

Ústecko:

Kreativní víkend - dekorace ze dřívek

16. 3. 2024 9:00 - 12:00, Dům dětí a mládeže Ústí nad Labem

Originální dekorace ze dřívek, kterou si můžete doplnit vaši jarní výzdobu domova. Z dřevěných dřívek si slepíte tvar domku, doplníte dřevěným výkrojem domečku či velikonočním motivem. Vše můžete nechat přírodní nebo ozdobit akrylovými barvami. Z dřevěných korálků pak vlepíte stojánky na drobné suché kytičky (levandule, nevěstin závoj nebo vlastní). Přihlašování na www.ddmul.cz nebo emailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Platba v hotovosti na místě nebo převodem na základě potvrzené přihlášky. Děti mladší 13 let pouze v doprovodu dospělé osoby. Vstupné 250 korun.

Teplicko:

Velikonoční dílna na teplickém muzeu

16. 3. 2024 14:00 - 18:00, Regionální muzeum v Teplicích

Nenechte si ujít Velikonoční dílnu na teplickém zámku. Přijďte se do teplického muzea velikonočně naladit. Bude se tvořit, péct a možná budou i živá zvířátka! Akce se koná v sobotu 16. března od 14 do 18 hodin (poslední vstup v 17:00). Vstupné 100 korun.

Potápění s přístrojem

16. 3. 2024 10:00 - 16:00, Aquacentrum Teplice

Vyzkoušejte si potápění s přístrojem pod dohledem profesionálních instruktorů! Aquacentrum Teplice přináší možnost vyzkoušet si potápění s přístrojem pod dohledem profesionálů z potápěčského centra SEAMASTER. Zažijete úžasné pocity dýchání pod vodou a pohybu ve stavu beztíže. To vše v rámci vstupu do plaveckého bazénu nebo do Dětského světa.

Děčínsko:

Prohlídky zámeckého sklepení

16. 3. 2024 14:00 - 16:00, Zámek Děčín

Projděte se tajemným podzemím a poznejte nejstarší části děčínského zámku. Prohlídky nejsou vhodné pro osoby se sníženou pohyblivostí. Vstupenky doporučujeme rezervovat. Vstupné 120 korun dospělí, 90 korun děti.

Litoměřicko:

Zdobení kraslic voskem

16. 3. 2024 9:30 - 17:00, K.r.a. Litoměřice, U Stadionu 522/4

Vždy vás lákalo vyzkoušet si voskování vajec, ale nikdy nebyl ten správný čas, nebo jste nevěděli, jak na to? Přijďte si to vyzkoušet, vše potřebné pro vás nachystá a celým postupem provede Andrea. Vstupné 350 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru