Obří kohout i slepice se budou procházet po zámeckém nádvoří i náměstí Míru při foodfestivalu. Foto: Dáša Wohanková
Co se chystá

Litvínov – Velikonoce jsou téměř za dveřmi a s přicházejícím jarním počasím se začíná zvyšovat i počet akcí pro veřejnost a hlavně děti. Podívejte se, kam se můžete vydat. 

Středisko volného času Smajlík Litvínov na pátek připravilo Zajíčkovu dílnu. V aule Scholy Humanitas budou připraveny dílničky, soutěžní stanoviště s úkoly i minidisco v maskách, a to od 15 do 17 hodin. „Na středu jsme pro kolektivy z mateřinek a základních škol připravily v areálu parku Nové Záluží Stezku za vajíčkem, tedy zábavné putování s plněním úkolů a hrami s velikonoční tematikou. Vychází se od parkoviště v ulici Jandečkova. Kolektivy mohou přicházet od 9 hodin," láká na hravé dopoledne Monika Merhautová. 

V neděli pak odstartuje soubor městských akcí s názvem Velikonoce v Litvínově 2024. V areálu zámku Valdštejnů se návštěvníci mohou těšit na dílničky, jarmáreček a ukázky tvoření. Projížďky na koních, jarmark a také velikonoční putování po jednotlivých stanovištích se připravuje i v Zámeckém parku. Třetím místem, kam v neděli zajít, bude náměstí Míru. Tam se uskuteční stále populárnější jarní Foodfestival s farmářským trhem. Pro potěšení a pobavení veřejnosti jsou během celého dne připraveny čtyři ukázky drezury obří slepice a kohouta. 

„Letošní jarní foodfestival bude z dosavadních ročníků co do počtu prodejců největší. Aktuální novinkou také je informace, že od 14 hodin bude živá show účastníka soutěže MasterChef Česko 2023 Adama Runduse," dodává pracovnice propagace Dáša Wohanková.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru