Červený Hrádek – Na zámku Červený Hrádek u Jirkova pořádají opět po roce Dny francouzské kuchyně. Ochutnat tady můžete třeba žabí stehýnka nebo francouzský cheesecake.

Dny francouzské kuchyně začaly v restauraci na zámku v pondělí 20. března a potrvají do neděle 26. března. Speciální menu je složeno z polévky, předkrmu, tří hlavních chodů a dvou dezertů. Vybere si opravdu každý, mimo žabích stehýnek si totiž můžete dát třeba smažený camembert nebo kachní prsa na ředkvičkách. Stůl v restauraci je dobré si rezervovat předem.

Speciální menu

Polévka
0,33 l Francouzská cibulová 35,- Kč

Předkrm
90 g Smažený camembert s brusinkami a toustem 63,- Kč

Hlavní chod
200 g Kachní prsa ,,BARBARIE´´ na ředkvičkách 168,- Kč
150 g Žabí stehýnka ve vinném těstíčku 146,- Kč
200 g Hovězí líčka na červeném víně, bramborové špalíky 135,- Kč

Dezert
1 ks Créme Brulée (vanilkový krém s karamelovou krustou) 85,- Kč
1 ks Tarte au fromage blanc (francouzský cheesecake) 65,- Kč

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru