V dubnu se v divadle odehrají dvě premiéry: Komedie Testosteron a Nebezpečné vztahy
Zkouška hry Testosteron. Foto: Městské divadlo v Mostě
Co se chystá

Most - V činohře městského divadla se usilovně pracuje na nových inscenacích. Proběhly tzv. předávací porady, v divadle se vyrábí a šije a samozřejmě zkouší. Do repertoáru se totiž blíží inscenace Testosteron (režie Hana Marvanová) a Nebezpečné vztahy (režie Pavel Ondruch).

V lecčems jsou si obě hry podobné. Komedie Testosteron se zabývá vztahy mezi muži a ženami, láskou i sexem a postupně se zde odhaluje chlapská duše. Premiéra této živelné a „lehkým perem“ psané komedie je naplánovaná na 7. dubna na Komorní scéně a těšit se můžete na Víta Herzinu, Otto Lišku, Jan Beneše, Jiří Krause, Matyáše Procházku, Jakuba Koudelu a Marcela Rošetzkého.

Nebezpečné vztahy rovněž vyprávějí příběh o spletitosti a neprůhlednosti lidského myšlení a lidských vztahů, příběh intrik a krutosti v lásce i kruté lásky, to vše za fasádou rafinovaných kostýmů a uhlazených způsobů. Navíc je to dílo známé jak z literatury, tak především z filmu (jednu z adaptací natočil Miloš Forman). Premiéra se uskuteční 21. dubna na Velké scéně. V hlavních rolích se představí Ivana Zajáčková a Jakub Dostál.

Vstupenky je možné rezervovat na www.divadlo-most.cz

Muzikálové klevetění

V neděli 9. dubna proběhne v Divadle rozmanitostí tradiční oblíbený pořad herečky Reginy Razovové a jejích hostů - KLEVETĚNÍ II. Pozvání tentokrát přijali režisér Pavel Ondruch, choreograf Jan Veselý a hudebník František Krtička. Všechny tři pány pojí spolupráce na muzikálech Městského divadla v Mostě. Klevetění začíná v 18.00 hodin a vstupenky je možné zakoupit v obchodním oddělení, nebo rezervovat na webových stránkách www.divadlo-most.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru