Bílina - Již jen pár dní nás dělí od okamžiku, kdy se otevře opona Městského divadla v Bílině a začne jedna z nejzajímavějších módních akcí, další z pořadů Martiny Tuháčkové Nejen o módě, v letošním roce s podtextem V zajetí módy.

Zjistili jsme, jaká překvapení pro diváky organizátorka akce Martina Tuháčková připravila: „Mám velkou radost, že můžu diváky naší show potěšit vystoupením zpěvačky Kláry Kolomazníkové, bývalé členky skupiny Holki, nyní vystupující pod jménem Claara. Klára Kolomazníková vydala nedávno svou již čtvrtou sólovou desku pod názvem CLAARA Nebe spí.“

A není to jediné překvapení, na které se můžete těšit, pokud jste si zakoupili vstupenky na tento pořad. O přestávce pro vás bude připraveno občerstvení z bio restaurace Zahrada Teplice.

Nechte si inspirovat kolekcí společenské, vycházkové, volnočasové, sportovní a extravagantní módy, podívejte se na trendy v oblasti spodního a nočního prádla, kterou hledáčkem objektivu zachytí přímo na podiu fotograf..., nechte se inspirovat novinkami svatebního salonu, seznamte se s jógou. Více se o programu dozvíte v našem článku zde.

V zajetí módy se uskuteční v úterý 11. dubna od 19. hodiny v Městském divadle Bílina. Vstupenky, které zahrnují i přípitek a občerstvení, stojí 150 korun do přízemí a 100 korun na balkon a zakoupíte je v Informačním centru Bílina, od pondělí do pátku v době od 7.30 do 17 hodin nebo v sobotu od 9 do 14 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru