Muzikál Balada pro banditu se loučí, opouští repertoár mosteckého divadla
W. Valerián, K. Herzinová. Foto: L. Prošek
Co se chystá

Most - Ve čtvrtek 18. května 2017 opustí repertoár městského divadla příběh veliké lásky, veliké zrady a veliké svobody - Balada pro banditu v režii Pavla Ondrucha. Živě hraný i zpívaný muzikál pojednává o osudu nezkrotného zbojníka Nikoly Šuhaje.

Muzikál Balada pro banditu už takřka zlidověl. Inscenuje se na českých i moravských jevištích a v živém povědomí je také film Vladimíra Síse z roku 1978. Zásluhou nadčasového a tematicky mnohovrstevnatého příběhu, nestárnoucí hudby i přitažlivého karpatského prostředí se stále těší značné oblibě. Nejinak tomu bylo i v případě mostecká inscenace, jejíž premiéra proběhla v září roku 2015.

V hlavních rolích se naposledy představí William Valerián a Karolína Herzinová. Dále hrají Lilian Fischerová, Jakub Koudela, Matyáš Procházka, Jiří Kraus, Jakub Dostál, Vít Herzina, Jan Beneš, Marcel Rošetzký, Michaela Krausová, Ivana Zajáčková, Otto Liška a kapela Františka Krtičky.

Přijďte si poslechnout vypravování o Šuhajovi! Naposledy 18. května 2017. Rezervace vstupenek na webových stránkách www.divadlo-most.cz.

(lk)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru