Most - Léto pomalu dává sbohem a mostecká undergroundová scéna se proto rozhodla poslední prázdninový víkend naplno využít. Na akci znovu svolává severočeskou bandu, která pro Vás rozjede závěrečnou letní Metro jízdu.

Do čela akce nastoupí za mixážní pult DJ Nightrofix. Následovat ho budou dvojice Jimmy Cocaine & Spiritual za System Overload a Taby dnb & Crank za Basstrike Crew. V posádce samozřejmě nebudou chybět ani tepličtí Bad Controll doplnění mosteckou skvadrou z Undead Army. Nově se tentokrát na pódiu předvede i mladá krev. V Metru se také poprvé představí DnB producent Twice Vision a celou akci rozehřeje hlubšími temnými zvuky litvínovský Surface.

Začátek: 21:00
Konec: 06:00
Vstupné: 60,- do 23:59 poté 80,-
FB událost: https://www.facebook.com/events/477386549305183

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru