Konec roku bude v Rokáči Vinohrady plný skvělé muziky
Břeclavské hudební uskupení BAZZTAARKLAN. Foto: archiv Rokáč Vinohrady
Co se chystá

Most - V pátek 22. prosince v mosteckém Rokáči Vinohrady zahraje CUMBAL, mladá talentovaná skupina krásných lidí z Mostu. Z Moravy je přijede podpořit BAZZTAARKLAN, břeclavské hudební uskupení, které se skláda z muzikantů několika generací, ulétávajících na vlně country crossoveru alias redneck rapu. Začátek ve 20 hodin.

V pondělí 25. prosince v mosteckém Rokáči Vinohrady vystoupí WANASTOWI VJECY REVIVAL. Kapela v čele se zpěvákem Petrem Vondráčkem, disponujícím autentickým hlasovým a vizuálním projevem Roberta Kodyma, klade důraz na věrnou instrumentaci skladeb a vytvoření pozitivní atmosféry při svých koncertních vystoupeních. Doprovodí je teplická ETHERY. Kapela vznikla na konci roku 2015. Skládá vlastní písně, které se nedrží stylových škatulek, nejvíce ji vystihuje Alternative rock. Začátek ve 21 hodin.

V pátek 29. prosince se v Mosteckém Rokáči Vinohrady posledním živým koncertem rozloučíme s rokem 2017. A u toho rozhodně nemůže chybět HARDOX. Začátek ve 21 hodin.

Další program:

  • 12. 1. BREED (Varnsdorf) + DROP OUT (Hrob)
  • 19. 1. LADY I TRIO + CV BLUES (Chomutov)
  • 26. 1. IRON MAIDEN REVIVAL (Praha)
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru