Sháníte dárky od srdce? Přijďte na jarmark do knihovny
Ilustrační foto
Co se chystá

Litvínov - Litvínovští knihovníci srdečně zvou všechny zájemce na historicky 1. vánoční jarmark, který se bude konat ve vstupní hale místní knihovny.

Ve středu 20. prosince se litvínovská knihovna promění v tržiště domácích výrobků. Své stánky si zde mezi 13. až 18. hodinou otevřou kutilové z řad čtenářů i přátel knihovny. „Za symbolickou částku budeme prodávat drobné dárky, od perníčků po okrasné krabičky či paličkované výrobky. Jejich koupí podpoříte domácí řemeslnou výrobu našich čtenářů. Navíc budou k dostání i atraktivní členské poukázky do knihovny,“ láká k návštěvě jedna z organizátorek, knihovnice Hana Knolová.

Kromě jarmarku však čeká na návštěvníky nejedno překvapení. Milovníci knižních výtisků si přijdou na své v malé burze knih. Hraví čtenáři si zasoutěží na motivy Vánoc a tradičních zvyků při pití populárního svařáku. A kdo si přeje mít originální PF 2018, pro toho bude připraven improvizovaný fotokoutek s rekvizitami.

Zlatým hřebem pak bude speciální vánoční listování knihovníků dětského oddělení. Ti několikrát za odpoledne sehrají příběhy z knihy Kosprd a telecí, přičemž vstupné na celý odpolední program je zdarma.

¨

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru