Víkend v Rokáči bude ve znamení funk-rocku, jazzu, pop-funku a soulu. Nachystané jsou dva koncerty
Skupina MILLY AND THE SOULS
Co se chystá

Most - V pátek 29. června v mosteckém Rokáči Vinohrady vystoupí funk-rocková kapela WAN MEN SONK. Kapela vznikla v listopadu 2004 v Litvínově. Historicky první koncert odehrála na festiválku v Litvínově “Na Pavlu” v roce 2005.

V roce 2006 natočila ve zkušebně živé demo „Outside“, které si můžete stáhnout v sekci MP3 (http://www.wanmen.com/empetri/). Song „Watching the Time“ má i videoklip a hrál i v několika rádiích. Kapela si několikrát zahrála jako předkapela -123 minut. Začátek je ve 21 hodin.

V Rokáči Vinohrady zahrají ve složení Jarda Drápala - bicí (Laura a její tygři, Anna K. Band, Sandra a její veMbloudi, Dee Blue atd.), Pavel Eisenhammer - zpěv-řev, kytary (Denjisa, Jams Band 00x), Milan Svítek - basa (B,B. Band, Jams Band 00x), Filip Šašek - klávesy (Pavel Houfek Band)

V sobotu 30. června v mosteckém Rokáči Vinohrady zahrají MILLY AND THE SOULS. Kapela se soustředí na styly jazzu, popfunky a soulu. Toto pětičlené hudební seskupení vzniklo počátkem tohoto roku. V jejich repertoáru můžete zaslechnout věci od Amy Winehouse až po Franka Sinatru. Dvaadvacetileté zpěvačce Milly z Mostu kryjí záda Milan Kubík - klávesy, Pavel Weiner - bicí, Vítek Šobáň - basskytara a Václav Pazdera - kytara. Start je také ve 21:00

V období letních prázdnin bude Rokáč Vinohrady otevřený jen příležitostně. Podzimní klubová sezóna začne v pátek 31. srpna.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru