Moderátor TV Nova Karel Kašák, hudba a spousta zábavy, či lety vrtulníkem. To vás čeká na Dětském dnu na Benediktu již v pátek
Karel Kašák.
Co se chystá

Most -  V pátek 7. září v odpoledních hodinách se v areálu vodní nádrže Benedikt v Mostě uskuteční skvělá zábava nejen pro děti, ale pro všechny, kteří sem zavítají. První ročník Dětského dne, který pořádá prodejce vozů značek Hyundai a Suzuki, Autosalon Most.

Program bude bohatý, na podiu uvidíte například dívčí hudební skupinu Holki, zpěvačku Nelu Kailovou, taneční studio Demi dance, Kung Fu, a bude i dětská diskotéka.

Akce má i charitativní podtext, lidé budou moct na místě podpořit Nadační fond Veroniky Kašákové. Modelky a spisovatelky, jež prožila své dětství v dětském domově a jejíž nadační fond pomáhá dětem se stejným osudem úspěšně zvládnout nejtěžší období jejich života, odchod z dětského domova a osamostatnění se.

Překvapením dětského odpoledne bude i přítomnost bratra Veroniky Kašákové, Karla Kašáka, známého moderátora TV Nova. Ten rád přijede do města, kde jeho sestra žije a rád podpoří akci určenou především dětem, a kde nebudou chybět ani děti z několika dětských domovů. Těšit se můžete i na jeho autogramiádu.

Autogramy budou na místě rozdávat i mostecké házenkářky Černí andělé a třeba i další mostecké osobnosti.

Celé odpoledne bude slovem provázet Vlasta Vébr, a se svojí kolegyní Míšou Markovou potěší přítomné děti i zábavným a hudebním pořadem.

Nachystány budou také skákací hrady, bude se malovat na obličej, budou přepraveny různé soutěže, ve kterých vyhraje každý a chybět nebude ani chutné občerstvení.

A určitě si nenechte ujít možnost prolétnout se nad Mostem vrtulníkem, který bude k dispozici.

Tak si nezapomeňte v kalendáři zaškrtnout datum 7. září, čas od 15 do 18 hodin, prostranství areálu Benedikt v Mostě. Dětský den se uskuteční s podporou místní organizace ODS a mnoha sponzorů z řad mosteckých i přespolních firem. Mediálním partnerem je i redakce e-mostecko.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru