Neváhal ani vteřinu. Policista zachránil život muži (65), který spadl s kolem do koryta přivaděče
Policista pomohl zraněnému muži. Foto: Policie ČR
Zajímavosti

Chomutovsko - Smysl pro pomoc v nouzi prokázal kriminalista sloužící v Kadani na Chomutovsku, když pomohl 65letému muži.

Ten minulý pátek večer v obci Málkov sjel na svém jízdním kole do koryta Podkrušnohorského přivaděče a utrpěl přitom vážné zranění. V tu chvíli kolem procházel zmíněný kriminalista, který ve svém volnu s přítelkyní venčil psa a celou událost viděl.

"Neváhal a za mužem do koryta, kterým je přiváděna voda z Ohře do Bíliny, slezl. S pomocí své přítelkyně pak dostal zraněného na břeh a zavolal na tísňovou linku. Dotyčný byl po příjezdu zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice k ošetření a hospitalizaci," popsala záchrannou akci policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Bez pomoci muže, který je ve službách policie už 24 let, a jeho přítelkyně, mohla mít událost i s ohledem na páteční nízké noční teploty pravděpodobně tragický konec.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru