Muž prý popíjel a dostal chuť si zastřílet. Tak vytáhl vzduchovku a začal střílet z okna
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litvínov

Litvínov - Začátkem října v Litvínově ve večerních hodinách přijala Policie ČR oznámení o možné střelbě ze zbraně, ke které mělo docházet z okna bytu panelového domu. Hlídka policie se na místě spojila se svědky incidentu a podařilo se jim zjistit místo, odkud údajná střelba vycházela.

Na místě byla zjištěna totožnost podezřelého muže a v jeho bytě byla zajištěna zbraň, pravděpodobně vzduchová puška. Zbraň bude podrobena balistické expertize a bude uložena na oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál do doby rozhodnutí soudu.

"Motiv svého jednání nedokázal střelec pořádně vysvětlit. Prý doma popíjel a následně si chtěl zastřílet. Ke zranění osob nedošlo. Policisté u podezřelého provedli na místě dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem 1,11 promile. Muži ve věku 64 let policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví ve zkráceném přípravném řízení. Za toto jednání mu v případě uznání viny hrozí odnětí svobody až na dva roky," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru