Pohádal se se známými, vztek si potom vybíjel na cizím autě
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litvínov

Litvínov - O prázdninách v Litvínově na místě veřejně přístupném poškodil neznámý pachatel zaparkovaný osobní automobil zahraniční značky, kdy jeho majiteli způsobil škodu přesahující částku 5 000 korun. Litvínovské policii se podařilo šetřením zjistit, že incident má na svědomí 38letý muž z Mostu.

K uvedenému skutku Mostečan uvedl, že si pouze na cizím majetku vybíjel vztek po hádce se známými, ke které došlo na návštěvě v jednom z litvínovských bytů.

"Vzhledem k tomu, že již v minulosti byl muž za podobný čin odsouzen, vyšetřovatel ho obvinil ze spáchání přečinu výtržnictví a poškození cizí věci, za které mu hrozí trest odnětí svobody až na 3 roky. Hmotná škoda dosáhla částky osm tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru