Sousedka otravovala lidi v Horním Jiřetíně černým kouřem. Strážníci zjistili, že topí starými pražci
Staré pražce používala žena k topení. Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Horní Jiřetín - Městskou policii zavolali do Horního Jiřetína lidé, kterým vadil černý zapáchající dým linoucí se z komína jednoho z hornojiřetínských domů.

Strážníci na místě zjistili, že z komína skutečně stoupá zapáchající černý dým. Přístrojem na měření škodlivin zjistili, že byly překročeny povolené limity NH3 a CO. Provedli kontrolu dřeva, se kterým nájemnice domu topila.

Ukázalo se, že se nejedná o topné dřevo, ale o staré pražce. Ženu strážníci poučili, ta nechala kamna vyhasnout a pro topení zajistí jiné dřevo. Případem se bude zabývat Odbor životního prostředí, kterému strážníci předali zjištěné informace.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru