Výroba nechutného slizu přivedla do knihovny nečekané množství dětí
Výroba slizu v knihovně. Foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov - Ve čtvrtek ovládla dětské oddělení knihovny v Litvínově akce Výroba nechutných slizů. Zájem byl takový, že z původního jednoho knihovníka vyhrazeného na akci se počet rozrostl na tři. Posuďte sami, téměř 80 dětí si s úsměvem na tváři odnášelo svůj vlastnoručně vyrobený sliz.

Pro knihovnu a podporu čtenářství dětí měla tato akce skvělý výsledek. V den konání akce 17 obnovených nebo zcela nových dětských registrací, samozřejmě několik dalších v dnech předchozích.

„Tyto akce jsou podle nás velmi důležité. Přivádí do knihovny děti, které by dozajista jinak nepřišly. Cesta ke čtení může být různá a toto je u některých dětí jedna z nich. Tím bych všechny čtenáře rád vybídl ke sledování našeho facebooku a webových stránek knihovny, kde se o jednotlivých akcích dozvíte s předstihem,“ říká Vladimír Kraft, vedoucí dětského oddělení Městské knihovny Litvínov.

  • Vladimír Kraft
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru