Řidič se z obav o zdraví před násilníkem zamkl v autě. Bušil mu do skla a zrcátka
Ilustrační foto: Policie ČR
Litvínov

Litvínov - Policie v Hamru sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a poškození cizí věci 35letému muži z Litvínova.

Ten měl v Hamru ve druhé polovině ledna v odpoledních hodinách na silnici bez udání důvodu několikrát udeřit do čelního skla osobního vozidla a následně poškodil i zpětné zrcátko. To vše činil v době, kdy uvnitř vozidla byl přítomen řidič.

"Kromě toho na řidiče křičel vulgární výrazy. Řidič se z obavy o své zdraví zamkl ve vozidle. Výtržník se obdobného jednání v minulosti již dopustil a byl za to potrestán. Majiteli auta vznikla hmotná škoda ve výši 13 tisíc korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Za toto jednání může být Litvínovan potrestán trestem odnětí svobody až na tři roky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru