Vedle havarovaného auta ležela pasažérka v bezvědomí. Opilá řidička napadla záchranáře
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Strážníci litvínovské městské policie vyjeli k dopravní nehodě na silnici na Meziboří. Vedle havarovaného auta tu ležela žena v bezvědomí. Jak se ukázalo, šlo o spolujezdkyni.

Řidička zatím postávala opodál a vulgárně všem okolo nadávala. Zraněnou ženu ošetřili lékaři a převezli rychlou záchrannou službou do mostecké nemocnice. Řidičku zatím ošetřila posádka druhého přivolaného vozu.

"Zjevně opilá řidička nadávala i záchranářům. Nakonec je fyzicky napadla a sestru kopla do hlavy. Strážníci opilé řidičce nasadili pouta a asistovali při dalším vyšetření," uvádějí k případu litvínovští strážníci.

Test na alkohol prokázal u řidičky 2,23 promile alkoholu. Opilou řidičku strážníci doprovodili do mostecké nemocnice, aby zabránili v dalším napadání záchranářů. V Mostě si řidičku převzala Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru