Muž ležel dva dny na zemi, další přemýšlel o skoku z mostu. Strážníci v Litvínově zachránili dva životy!
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Vedoucí penzionů pro seniory v Litvínově oznámila, že už dva dny nikdo neviděl jednoho z nájemníků. Na místo vyjela hlídka městské policie spolu s hlídkou Policie ČR.

Za dveřmi bytu seniora zaslechli strážníci sténání. Přivolali proto rychlou záchrannou službu. Otevřeli dveře. Seniora našli na zemi, kam upadl před dvěma dny a nemohl se zvednout. Muž byl převezen do mostecké nemocnice.

Podruhé zachránili život hned několik hodin na to. Dvě hodiny po půlnoci si hlídka všimla rozrušeného mladého muže, který se opíral o zábradlí přemostění v ulici Tržní. Muže strážníci oslovili, od zábradlí ho odvedli a uklidnili ho. Mladík se přiznal, že už se jednou pokusil o sebevraždu a nyní opět trpí depresemi a má problémy. Protože byl stále ve špatném psychickém stavu, strážníci přivolali rychlou záchrannou službu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru