Děti v litvínovském rekreačním areálu riskují, chodí na slábnoucí led
Probořit se do ledové vody může znamenat smrtelné nebezpečí. V minulých dnech na takové situace trénovali severočeští policisté. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Led na rybnících slábne, chodit na něj teď znamená velké nebezpečí. Toho si zřejmě nebyly vědomy děti v Litvínově.

Při kontrole Nového Záluží si litvínovští strážníci během víkendu všimli dětí, které se pohybovaly po velmi tenkém ledu na zamrzlém rybníku. Led už tál a bylo nebezpečí, že se děti proboří do vody.

Strážníci děti z rybníka vykázali a vysvětlili jim nebezpečí tajícího ledu.

O tom, jak se chovat v případě proboření i jak se na podobné situace školí policisté, píšeme v článku i s videem zde: VIDEO: Vytáhnout člověka z ledu může i lidský řetěz. Vodní záchranáři učili policisty.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru