Co vadilo sousedům: Žena házela květináče z okna, hlasitý soused i narkoman ve sklepě
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Opilá házela květináče z okna, muž zaplatil pokutu za rušení nočního klidu a cizinec, který přespával ve sklepě. Litvínovští strážníci řešili případy, kdy lidé obtěžovali svých chování své sousedy nebo obyvatele bytových domů.

Opilou sousedku ohlásila strážníkům žena z Holešovické ulice. Opilá žena házela z okna květináče. Strážníci v bytě zastihli jen opilou ženu. Ta jim řekla, že se pohádala s partnerem a ve vzteku hodila květináč z okna. Strážníci nařídili úklid pod okny.

Pokutu zaplatil muž, který hodinu po půlnoci hlasitou hudbou, mluvením a boucháním rušil noční klid v ulici Valdštejnské. Muže opakovaně upozorňovali na rušení nočního klidu sousedé. Teprve, když se nedočkali ani po třetím upozornění klidu, přivolali strážníky městské policie.

Správce domů CPI požádal strážníky o vykázání narkomana, který přespával ve sklepení domu ve Valdštejnské ulici. V uvedeném domě byl ve sklepe zastižen muž, který tu měl matraci a kolo. Na výzvu strážníků si sbalil své věci a z domu byl vykázán. Muže si k výslechu vyžádala Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru