Vydírání, kopanec do hlavy, bití. Napadený muž se dlouhou dobu léčil z napadení v přesile
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Tři muži ve věku 27, 28 a 33 let čelí obvinění z přečinů výtržnictví, ublížení na zdraví a zločinu vydírání. Ti měli v Litvínově napadnout mladého muže a způsobit mu zranění s pracovní neschopností.

K útoku mělo dojít v ulici Vrchlického. Tam po předchozí slovní rozepři 33letý Litvínovan poškozeného napadl ranou pěstí do obličeje a poškodil mu brýle. Napadený se útočníkovi bránil a vyinkasoval od 28letého Mostečana kopanec do hlavy a nakonec ho měli všichni tři kopat a bít pěstmi do celého těla.

"Při tom mu vulgárně nadávali a vyhrožovali zabitím, pokud jim nedá deset tisíc. Napadený utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření a pracovní neschopnost s dobou léčení do šesti týdnů," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR v Mostě.

Nejstarší z trojice se již v minulosti výtržnosti dopustil a byl odsouzen. Vyšetřovatel trojlístek stíhá na svobodě. Za toto jednání ho může soud potrestat odnětím svobody na dvě léta až osm let.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru