Nové parkoviště za hotelovým domem je hotové dřív! Bude i dřív sloužit motoristům?
Nové parkoviště za hotelovým domem. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - O měsíc dříve dokončila stavební firma budování nového parkoviště vedle litvínovského zámku v prostoru za hotelovým domem.

Dle uzavřené smlouvy o dílo byl termín dokončení díla do 29. září letošního roku. Zakázka kromě prostoru parkoviště obsahovala i nové veřejné osvětlení a sváteční nasvícení zámku ze strany od parku.

Zhotovitel se úkolu zhostil ke spokojenosti objednatele, nad jeho očekávání a stavbu provedl ve zkráceném termínu. Přejímací řízení dokončené stavby proběhlo dne 3. září. Aby se maximálně urychlil proces zprovoznění, město už v předstihu požádalo dotčené orgány o závazná stanoviska potřebná k podání žádosti o vydání kolaudačního souhlasu.

Je i zájmem stavebníka, aby byla stavba zkolaudována v co nejkratším termínu a občané mohli co nejdříve nově provedené parkoviště užívat.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru