Nejen dětem začala škola, ale i senioři v litvínovské knihovně zahájili další semestr Univerzity volného času
Foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov - Tak už to zase začalo!... škola volá i v litvínovské knihovně. Senioři tam zahájili již XXIV. semestr Univerzity volného času.

Ve čtvrtek 5. září 2019 se ve společenské místnosti sešlo 44 seniorů, které přilákala přednáška Moniky a Jirky Vackových – Austrálie s dítky v zádech.

Vackovi nebyli v knihovně poprvé a tentokrát se přijeli podělit o zkušenosti z přejezdu krásného i drsného kontinentu. Podělili se o zážitky z tříměsíčního putování na kolech s malými dětmi, kdy hlavním domovem byl pouze stan, o tom jak si děti oblíbily klokany a koaly, jak všichni zvládali úmorná vedra a častý nedostatek vody a především o setkáních se skvělými lidmi, kteří nezištně pomohli ve svízelných situacích.

„Plná přednášková místnost nás potěšila i utvrdila v tom, že i letos je nutné otevřít dvě paralelní třídy. Ideální počet posluchačů v každé třídě je kolem 30. Volná místa stále jsou, tak neváhejte a přijďte mezi nás,“ říká Eva Koudelková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru