Trojlístek si muže vyhlédl na ulici pozdě v noci, poté ho ve výtahu oloupil!
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže tři muže ve věku 20, 20 a 18 let, všechny z Litvínovska.

Ti si měli koncem října vytipovat na ulici pozdě v noci muže, kterého neznali a hodlali ho okrást. Jeden z nich muže oslovil a cestou k bydlišti poškozeného tomu namluvil, že ve stejném domě bydlí jeho teta a on ji jde navštívit. "Dostal se do domu a následně za ním přišli jeho komplici. Ve výtahu panelového domu povedený trojlístek začal muži nadávat a následně ho napadl i fyzicky takovým způsobem, že ho srazil na zem. Poté ho neznámí měli prohledat a z bundy mu měli odcizit mobilní telefon a peněženku s hotovostí a doklady," popisuje útok mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Trojice posléze z domu utekla. Krátce po loupeži policisté zadrželi dva podezřelé, na druhý den byl trojlístek kompletní. Policie obviněné stíhá na svobodě. Odcizené věci byly zajištěny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru