Bude adopce sedaček v kině v Citadele propadák? Na transparentním účtu je jediná platba
Kino v Citadele v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - V Litvínově v prosinci spustili akci Adoptuj sedačku. Cílem je oslovit obyvatele města i firmy z Litvínova a okolí, aby poskytli dar na obnovu sedaček v kině v kulturním zařízení Citadela. Na transparentní účet ale přišlo jen dvě stě korun. A to ještě od nás.

Na transparentní účet u Komerční banky, kam mohou lidé či firmy přispívat, přišla jen 350tisícová dotace a dvě stě korun, které jako test zaslal provozovatel zpravodajských serverů z rodiny e-deniky.cz. Údaje jsou aktualizované k poslednímu dni předešlého měsíce.

Chcete lepší posezení v kině či na divadelních představeních? Můžete městu, respektive jeho společnosti Sportas přispět. A jak můžete výměnu sedaček podpořit? Možné jsou tři způsoby: Přímé zaplacení částky bankovním převodem bez jakékoli prezentace dárce, uzavřením dohody o daru, kde bude domluvena i forma a způsob zveřejnění jména dárce či je možno akci podpořit formou reklamního plnění. Minimálně lze darovat stokorunu, horní hranice stanovena není.

Jak konkrétně přispět se dozvíte zde na webu adoptujsedacku.cz. Předbětně se počítá s tím, že budou třeba tři miliony korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru