Splašky vytékaly do Bílého potoka, mohla za to poškozená kanalizace
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Strážníci litvínovské městské policie v minulých dnech asistovali pracovnicím odboru životního prostředí Městkého úřadu Litvínov při výjezdu na ohlášené znečištění Bílého potoka v Záluží, a to v místech k odbočce za bývalý Herkules.

Při výkopových pracích došlo k poškození kanalizace, splašková voda začala zatápět vybudované příkopy, u nichž tak hrozilo zavalení. Splašková voda přitékala směrem z Litvínova, proto bylo rozhodnuto o odbočení toku do výpustě Bílého potoka.

Dle vyjádření pracovníku povodí Ohře se nejedná o závažné znečištění potoka. Událost dále řeší odbor životního prostředí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru