Jak se stala nehoda v Litvínově? Odhozené auto poranilo chodkyni, v nemocnici skončili dva lidé
Nehoda na ulici PKH v Litvínově. Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov - Dopravní policisté včera odpoledne vyjížděli k nehodě, která se měla stát v ulici PKH v Litvínově. Tam jel řidič s osobním vozidlem BMW, které mělo zezadu narazit do před ním jedoucího motorového vozidla, které zrovna dávalo přednost chodkyni, která chtěla přejít komunikaci po přechodu pro chodce.

"Došlo ke střetu vozů, při kterém bylo přední auto odhozeno vpravo mimo vozovku, a které zachytilo přední částí chodkyni a následně se zastavilo o sloup veřejného osvětlení. Chodkyně a jeden účastník dopravní nehody utrpěli blíže nezjištěné lehké zranění a z místa byli odvezeni do nemocnice," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. O nehodě jsme aktuálně informovali zde.

Rozsah zranění bude předmětem dalšího šetření. Při nehodě vznikla škoda ve výši přibližně 140 tisíc korun. Míru zavinění a okolnosti nehody šetří dopravní policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru