AKTUÁLNĚ: Auto v Litvínově vytlačilo druhé na zábradlí, v Jiřetíně je kvůli nehodě zavřená silnice
Nehoda v Litvínově. Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov - U dvou vážnějších havárií na Litvínovsku zasahují ve čtvrtek odpoledne policisté a zdravotničtí záchranáři.

V Litvínově došlo na průtahu městem v Podkrušnohorské ulici ke srážce dvou osobních automobilů. K nehodě došlo před přechodem u křižovatky s ulicí S. K. Neumanna. Jedno z vozidel zezadu narazilo do před ním jedoucího auta a odrazilo jej na zábradlí u přechodu. Na místo přijela sanitka, která naložila zraněného člověka a převezla k dalšímu ošetření.

V Horním Jiřetíně je uzavřena ulice Generála Svobody. Došlo tam ke srážce dvou osobních automobilů a následnému poškození dalších zaparkovaných vozidel. Na místě jsou již policisté a sanitka zdravotnické záchranné služby.

V Litvínově počítejte s odklízením následků karambolu do půl šesté odpolední, v Horním Jiřetíně je uzavírka nyní podle dopravního servisu Policie ČR oznámena do půl deváté večerní.

2002nehodalitvinov2

Nehoda v Litvínově. Foto: čtenářka

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru