Na historické trati na Moldavu hořel železniční most. Hořící kusy dřeva padaly do údolí
Z mostu odpadávaly kusy dřeva. Foto: Hasiči Hrob
Litvínov

Hrob - Několik trámů na historickém železničním mostě v Hrobu na Teplicku začalo hořet v neděli odpoledne. Požár museli likvidovat hasiči, silnice pod mostem byla po dobu zásahu uzavřena.

O požáru informovali dobrovolní hasiči z Hrobu, kteří na místě zasahovali společně s profesionálními kolegy z Duchcova a drážními hasiči. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že se jedná o požár několika trámů na železničním mostě. Z odpadajících kusů chytla i zeleň pod mostem.

Hasiči několik ohnisek pomocí jednoho útočného proudu rychle zlikvidovali. Hasiči rozebrali pár ohořelých prken na mostě a místo předali drážním hasičům. Po celou dobu zásahu byla uzavřena komunikace mezi Hrobem a Mikulovem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru