OPRAVDU SE STALO: Muž prodal sedačku, pak ji z bytu spolu s kumpánem ukradli
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Z trestného činu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody obvinil vyšetřovatel mostecké policie dva muže ve věku 23 a 26 let, oba z Ústecka.

Ti měli spolu odcizit v jednom bytě v Litvínově rozkládací sedací soupravu. Mladší z dvojice v bytě v minulosti bydlel a po odchodu měl sedačku prodat majiteli bytu. "Když si přišel jednoho dne pro své věci, dostal je od majitele. Ten odešel poté na nákup, a když se vrátil, zjistil, že má u bytu vyražené dveře a z pokoje zmizela sedací souprava, kterou si měl odkoupit od obviněného," uvedla k případu mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Poškozený majitel bytu vyčíslil způsobenou škodu na částku devět tisíc korun. Stíhání obviněných je vedeno na svobodě a dvojici za vstup do cizí domácnosti hrozí v případě odsouzení až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru