Za dveřmi litvínovského bytu došlo k napadení, žena měla zranění v obličeji
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na rušení nočního klidu po půlnoci ze soboty na neděli si stěžoval u strážníků jeden z obyvatel v ulici U Zámeckého parku.

Uvedl, že nějaký cizí muž se snaží dostat do domu, klíče ale nemá a oznamovateli ani není povědomý, takže si myslí, že v domě vůbec nebydlí. Strážníkům na místě muž uvedl, že v domě bydlí jeho přítelkyně, ale nezvoní jí zvonek. Strážníci muže, který byl zjevně pod vlivem alkoholu z místa vykázali.

O hodinu později strážníkům opět volal oznamovatel, že se muži podařilo dostat do domu, kde kope do dveří své přítelkyně. Oznamovatel ještě před příjezdem hlídky tentokrát strážníky informoval, že v bytě došlo určitě k napadení, protože slyší ženský křik. Strážníci proto na místo přivolali i jednotku Policie ČR.

Při kontrole bytu se ukázalo, že oba aktéři jsou pod vlivem alkoholu. Žena, byť měla viditelné zranění v obličeji, odmítala, že by ji její partner napadl. Nikdo nechce nic hlásit a oba slíbili, že už bude klid. Muž také strážníkům ukázal, že má k bytu nájemní smlouvu.

Ve čtvrt na tři ráno pak ten samý opilý muž volal, že je na parkovišti za hotelovým domem a teče mu krev. Strážníkům vysvětlil, že si zraněný způsobil sám. Od Policie ČR, která také přijela na místo, se strážníci dozvěděli, že tento muž oznamoval napadení.

Posléze přijela další hlídka PČR. Muž jim následně uvedl, že jej a jeho přítelkyni v bytě kdosi napadl a rozbil jim televizi. Přítomní policisté ho poučili a doporučili mu věc oznámit na PČR další den.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru